<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Kanslist till hörcentralen Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

På hörcentralen arbetar nio Audionomer och en sekreterare, på tekniska hörselvården arbetar 2 tekniker och en ingenjör. Enheten kommer att flytta till nybyggda lokaler inom några år.

Arbetsuppgifter

Denna tjänst är nyinrättad och som Kanslist hos oss ansvarar du för Tele Q och inkommande frågeställningar via 1177 och andra vägar in till hörcentralen och tekniska hörselvården. Arbetsuppgifterna omfattar journalanteckningar, bokning av jourtider och återbesök via Elvis tidbokssystem. Samverkan med sekreterare i adm frågor, du blir HLR(hjärt lung räddning) ansvarig instruktör på enheten, fler uppdrag kan tillkomma. Samverkan och samarbete med all personal i Hudiksvall/Bollnäs och Kanslist tjänsten i Gävle.

Kvalifikationer

Du har stor servicevilja och ett gott bemötande. Du är flexibel och har god organisationsförmåga. Viktigt är att du kan arbeta självständigt, är öppen för förändring och utveckling och kan ta ett professionellt ansvar. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete inom vården. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansök här