<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Vik legitimerad underläkare, Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Arbetsuppgifter

Vill du ha ett jätteroligt och utvecklande vikariat så vänder sig denna annons till dig! Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete där du får ta ett stort eget ansvar men alltid under trygg handledning av kunniga och tillmötesgående kollegor. Du lämnas aldrig i sticket och bemöts alltid av en vänlig ton och med ett pedagogiskt svar på stora och små frågor. Du erbjuds en gedigen introduktion, både teoretiskt men även praktiskt och du har en personlig handledare

Vi söker dig som har förmåga att jobba i team och bidra till ett positivt arbetsklimat. Du är en ansvarsfull, flexibel och positiv person. Du har lätt för att samarbeta med både läkarkollegor och andra medarbetare. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Du kommer jobba i huvudsak på en av våra vårdavdelningar i Hudiksvall, på den ena vårdas i huvudsak psykospatienter och på den andra allmänpsykiatriska patienter. I arbetet ingår även att ingå i jourverksamheten på kvällar, nätter och helger. På avdelningen jobbar du tillsammans med underläkarkollegor samt överläkare och specialistläkare och ingår i ett team som tillsammans jobbar för att erbjuda god, kvalificerad och respektfull vård och behandling till våra inneliggande patienter. Avdelningarna jobbar efter vårdprogram som utgår från evidens och nationella riktlinjer.

I arbetsuppgifterna ingår att medverka vid ronder och i samtal med patienter. Vissa samtal genomför du mer självständigt, andra genomförs tillsammans med överläkare eller ST-läkare och/eller omvårdnadspersonal. Allteftersom din kompetens utvecklas övergår uppgifterna till mer självständiga, men alltid med senior kollega som stöd. Beroende på tidigare erfarenhet av psykiatriskt arbete och eget intresse kan möjlighet till visst mottagningsarbete erbjudas. Hör av dig så berättar vi mer!

Kvalifikationer

Du behöver ha svensk legitimation och erfarenhet av arbete inom svensk sjukvård, gärna som läkare. Har du arbetat inom psykiatrisk verksamhet är du extra intressant. Du behöver kunna förstå samt uttrycka dig i tal och skrift på god svenska, vilket är särskilt viktigt inom psykiatriskt arbete. Lägsta språknivå C1.

Vid anställning skall belastningsregister från Rikspolisstyrelsen lämnas in.

Ansök här