<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Vi söker audionomer till Hörselvården, Gävle

Hörselvården i Region Gävleborg är en länsövergripande verksamhet fördelad på fyra hörcentraler i Hudiksvall, Bollnäs, Gävle och Sandviken. I verksamheten finns också teknisk hörselvård samt hörselhabilitering och vi har ett nära samarbete med Öron-Näsa- och Halsmottagningen.
Som audionom arbetar du i olika funktioner vilket gör arbetet omväxlande. Du får jobba med ett glatt gäng som tar ansvar för utveckling av hörselvården. I Gästrikland arbetar elva audionomer, två tekniker, en hörselvårdsingenjör samt två sekreterare.

Vill du vara med och påverka och ha möjlighet att utvecklas? Det kan du göra som anställd hos oss. Vi har pensionsavgångar och söker nu nya medarbetare! Vi erbjuder även företagshälsovård och goda möjligheter till friskvård samt andra personalförmåner och kommunen erbjuder förtur till boende inom tre kilometer från sjukhuset.
Du får en god introduktion och vi erbjuder mentorskap under det första året.

Är du nyfiken på Gävleborg? Att bo här innebär korta avstånd till storstäder i Sverige och i världen i och med närheten till Arlanda. Här har du också bra utbud av mat, nöje och kultur och nära till naturupplevelser i fjäll, skog och skärgård året om för alla åldrar.

Välkommen att söka till oss!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med rehabilitering av i första hand vuxna personer med hörselnedsättning. Arbetsuppgifterna består av rådgivning och anpassning av hörhjälpmedel samt hörselmätningar. Det finns också möjlighet till fortbildning och subspecialisering inom till exempel balansutredningar, hörselrehabilitering hos barn och tinnitus. Vi arbetar i AuditBase och journalsystemet Melior.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad audionom alternativt snart är klar med din audionomutbildning. Som person är du intresserad av att ta till dig nya kunskaper, initiativrik och öppen för nya idéer. Vi värdesätter att du har ett positivt förhållningssätt, är noggrann, ansvarstagande och trivs med att jobba i team.
Körkort är önskvärt men inget krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansök här