<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Vi söker sommarvikarie Audiometris, Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Inför sommaren söker hörselvården i Region Gävleborg audiometris för sommarvikariat.
Hörselvården i Region Gävleborg är en länsövergripande verksamhet fördelade på fyra hörcentraler i Hudiksvall, Bollnäs, Gävle och Sandviken. I verksamheten finns också teknisk hörselvård samt hörselhabilitering och vi har ett nära samarbete med Öron-Näsa- och Halsmottagningen.
Vi söker sommarvikarie med placering i Gävle. Arbetsuppgifterna består av hörselmätningar och tjänsterna riktas mot dig som är under utbildning till audionom och klar med termin fyra.
Du får en god introduktion och det finns alltid någon att ställa frågor till.

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att utföra hörselmätningar i samverkan med Öron-Näsa och Halsmottagningen som finns i intilliggande lokaler. Vikariatet är förlagt i Gävle. Vi arbetar i AuditBase och journalsystemet Melior.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkända resultat i kurser gällande hörselmätningar. Vi värdesätter att du har ett positivt förhållningssätt, är noggrann, ansvarstagande och trivs med att jobba i team.

Ansök här