<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterskor till ortopedavdelningen Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Ortopedi är en länsgemensam verksamhet där ledstjärnan är kvalitet. Ortopedi är en medicinsk specialitet i stark frammarsch. Den nuvarande befolkningsutvecklingen med en allt större andel äldre medför ökande behov av ortopedisk behandling.

Ortopedkliniken i Gävle bedriver akut sjukvård, planerad kirurgi samt dagkirurgisk verksamhet. På ortopedavdelningen behandlar, opererar och vårdar vi patienter med sjukdomar, skador och smärtor i muskler och skelett. Avdelningen i Gävle har i nuläget 28 vårdplatser och arbetar i fyra vårdlag, med undersköterska, sjuksköterska och i nära samarbete med fysioterapeut, arbetsterapeut och läkare. Vi samarbetar även med dietist och kurator . Vi har vårdplanerare som samverkar inför patientens utskrivning från slutenvården.

I verksamheten används individuella scheman, vi är en dygnet runt verksamhet. Vi tilllämpar nattavtal.

Som medarbetare i Region Gävleborg har du en rad förmåner.
Förnåner som vi är extra stolta över är bl a vårt generösa friskvårdsbidrag samt möjlighet att växla semesterdagstillägget till extra semesterdagar.

Har ni frågor eller funderingar , tveka inte att kontakat oss.

Arbetsuppgifter

Legitimerad sjuksköterska som kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter på en opererande vårdavdelning.
Vi startade elektiv enhet med 7 vårdplatser i slutet på förra året. Akuta enheten består av 21 vårdplatser. Du som ssk roterar mellan dessa enheter.
Vi erbjuder dig en individuellt anpassad introduktion och du får själv som anställd vara med att påverka dina arbetstider via individuella scheman i TimeCare.
Specialist sjusköterska har du som Mentor.
Vi har en dygnet runt verksamhet vilket innebär att du som sjuksköterska hos oss arbetar dag och kväll. Vi tillämpar nattavtal med kvoterad arbetstid, som innebär att din arbetstid räknas upp med 1,4. Exempelvis ger ett nattpass på 10 timmar dig möjlighet att tillgodoräkna dig 14 timmar. Vilket ger bättre möjlighet till återhämtning. Till hösten kommer avd 112o att få medverka i projektet " hållbart arbetsliv"

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/eller blivande sjuksköterska Juni 2019.
Du ska vara flexibel, lyhörd samt ha lätt för att samarbeta. Du har ett engagemang för ditt arbete och vill vara med och utveckla verksamheten.
Vi arbetar i team runt patienten, vårdgruppen består av 7 patienter.
Vårdplanerare finns varje dag , som hjälper till med hemplaneringar som görs via systemet " life care".
Möjlighet till deltidsarbete finns.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kontakta oss om ni vill se hur vi har det , välkomna.


Ansök här