<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Chefssekreterare till internmedicin

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Arbetsuppgifter

Att vara chefssekreterare inom internmedicin ställer höga krav på flexibilitet och kunnande. Arbetsuppgifterna är många och skiftande. Du jobbar i nära dialog med vårdenhetscheferna på de olika enheterna inom internmedicin. Du ansvarar för fakturahantering, resebeställningar, protokollskrivning vid arbetsplatsträffar samt är även till viss del bemanningsansvarig och gör andra förekommande administrativa uppgifter. Ett arbete pågår just nu att föra över administrativa arbetsuppgifter från vårdpersonal till chefssekreterare, vilket innebär många nya spännande arbetsuppgifter framöver.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens och som även har erfarenhet från administrativt arbete. Erfarenhet från sjukvårdsorganisation och högskolekompetens inom administration eller vårdområdet är meriterande. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska, har god datorvana och vana vid Officepaketet. God kunskap i våra datasystem såsom Elvis , Melior, och Agresso är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund: Professionalism & ansvar, respekt & ödmjukhet och öppenhet & ärlighet.

Ansök här