<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Röntgensjuksköterska till röntgen Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Hos oss får du möjlighet att utveckla dina kunskaper i en dynamisk och mångfacetterad verksamhet.
Röntgenkliniken ingår som en del i Intern produktion. Vid mottagningen med sina ca 100 medarbetare finns konventionell röntgen, 3 datortomografer, ultraljud, genomlysning och 3 Magnetkameror samt Interventioell radiologi lab med kombinerad Datortomografi och angiografiutrustning.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerade kollegor och med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla.
Du kommer att ingå i ett trivsamt team med bred kompetens där du arbetar självständigt, brett och varierat med många olika arbetsuppgifter inom diagnostisk radiologi. Röntgenavdelningen är bemannade dygnet runt vilket innebär att nattjänstgöring med lokal nattavtal ingår. Avtalet innebär en arbetstisdsförkortning med kvot på 1,4.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad röntgensjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård.
Som person trivs du med ett omväxlande arbete och kan hantera situationer med både högre och lägre tempo på ett strukturerat sätt.
Du som person har en stark personlig drivkraft och ett öppet och flexibelt sinne med en förmåga att hitta nya lösningar. Vi tror även att du är social, kommunikativ och lyhörd inför medarbetare, patienters och remitterades behov.
Vi ser även att du har god förmåga att kunna planera och organisera ditt arbete tillsammans med dina kollegor. Du sprider en positiv attityd och vill medverka till en god arbetsmiljö.
Det finns flera olika anställningsformer, både tillsvidareanställningar och tidsbegränsade anställningar. Du som nyanställd kommer att få en omfattande individuell introduktion. Om du bor utanför länet kan vi erbjuda dig flyttbidrag samt hjälp med förtur till kommunala bostadsbolaget.
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att träffa dig!

Ansök här