<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Driftledare Textil - Logistik och Service

Region Gävleborg erbjuder dig ett stimulerande arbete i en spännande arbetsmiljö och med intressanta utmaningar!
Här finns goda utvecklings- och karriärmöjligheter och en bra miljö att leva och bo i. Hos oss får du arbeta i en dynamisk verksamhet där du och dina kollegor har goda möjligheter för utveckling.
Verksamhetsområdet Logistik och Service har ett regionsövergripande ansvar för den interna logistiken och serviceleveransen till och inom Akutsjukhus, Närsjukhus och Hälsocentraler inom Region Gävleborg. Verksamhetsområdet Logistik och Service har ca 130 medarbetare (exklusive externa leverantörer) fördelat över orterna Gävle, Sandviken, Hudiksvall, Söderhamn och Ljusdal.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en vikarie för driftområde Textilförsörjning som ska vara spindeln i nätet i den dagliga driften. Vikariatet löper fram till december 2019.
Detta innebär att du är verksamhetens dagliga kontaktperson för textilfrågor så som beställningar, brister, avvikelser och liknande. I rollen ingår att delta i projekt, driva och leda enskilda förbättringsområden kopplat till textilier tillsammans med leverantör eller med andra verksamheter inom Region Gävleborg.

Du samverkar och rapporterar till Tjänstansvarig för Textilförsörjning och stödjer våra verksamheter med kvalitetskontroll och utveckling.

Arbete sker till stor del ute i Regionens verksamheter som är spridda inom länet, resor förekommer.

Tjänsten har sin placering inom Serviceenheten Gästrikland

Kvalifikationer

Du har en god förmåga att arbeta kundfokuserat och med ett serviceinriktat arbetssätt. Du är van med att självständigt strukturera ditt arbete och har förmågan att bibehålla ett helheltsperspektiv inom ditt och andra serviceområden.
Att vara självständig och flexibel med att prioritera ditt arbete på daglig basis utefter verksamhetens behov är en del utav ditt arbetssätt och du har god förmåga att ta eget ansvar och initiativ.
Du har ett empatisk förhållningssätt och ett gott bemötande gentemot kollegor och andra grupper du samverkar med.
Dina förmågor inom tal och skrift är av god förmåga.
Det är meriterande om du har arbetat med projekt eller verksamhetsutveckling.
God datakunskap samt körkort är ett krav.

Körkort erfordras

Ansök här