<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Driftledare - Logistik och Service - Gästrikland

Region Gävleborg erbjuder dig ett stimulerande arbete i en spännande arbetsmiljö och med intressanta utmaningar!
Här finns goda utvecklings- och karriärmöjligheter och en bra miljö att leva och bo i. Hos oss får du arbeta i en dynamisk verksamhet där du och dina kollegor har goda möjligheter för utveckling.
Verksamhetsområdet Logistik och Service har ett regionsövergripande ansvar för den interna logistiken och serviceleveransen till och inom Akutsjukhus, Närsjukhus och Hälsocentraler inom Region Gävleborg. Verksamhetsområdet Logistik och Service har ca 130 medarbetare (exklusive externa leverantörer) fördelat över orterna Gävle, Sandviken, Hudiksvall, Söderhamn och Ljusdal.

Arbetsuppgifter

I rollen som driftledare inom Serviceenheten Gästrikland så kommer du att stödja regionens verksamheter med uppföljning och kontroll av att lokalvård och andra områden levereras enligt avtal.
Du samverkar och rapporterar till Tjänstansvarig för serviceområdet du verkar inom och stödjer våra verksamheter med kvalitetskontroll och utveckling.
I rollen ingår det att delta i projekt kopplat till ditt serviceområde, delta vid hygienombudsmöten och andra forum där din kompetens kan komma att efterfrågas. Som driftledare inom området förväntas du samverka mellan ett antal enheter inom regionen samt att delta aktivt i aktuella nätverk. Andra förekommande arbetsuppgifter inom serviceområdet tillfaller även driftledarrollen. Arbete sker till stor del ute i Regionens verksamheter som är spridda inom länet, resor förekommer.

Tjänsten har sin placering inom Serviceenheten Gästrikland.

Kvalifikationer

Du har en god förmåga att arbeta kundfokuserat och med ett serviceinriktat arbetssätt. Du är van med att självständigt strukturera ditt arbete och har förmågan att bibehålla ett helheltsperspektiv inom ditt och andra serviceområden.
Att vara självständig och flexibel med att prioritera ditt arbete på daglig basis utefter verksamhetens behov är en del utav ditt arbetssätt och du har god förmåga att ta eget ansvar och initiativ.
Du har ett empatisk förhållningssätt och ett gott bemötande gentemot kollegor och andra grupper du samverkar med.
Dina förmågor inom tal och skrift är av god förmåga.
Det är meriterande om du har arbetat med projekt eller verksamhetsutveckling inom lokalvård, textil eller liknande serviceområden.
God datakunskap samt körkort är ett krav.

Körkort erfordras

Ansök här