<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska /distriktssköterska till Hedesunda - Färnebo Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Hedesunda/Färnebo är en av de mindre Hälsocentralerna i länet.
Vi bedriver primärvård med Läkarmottagning, Distriktssköterskemottagning BVC, Fysioterapeut Arbetsterapeut,Psykolog, Diabetes och Astma Kol sköterska och även en del Hembesök.
Filialmottagning i Österfärnebo med provtagning och Distriktssköterskemottagning som har öppet 1 dag i veckan.
Vi tillhör VO Gävle men jobbar över 2 kommuner.

Vill du jobba med att hjälpa alla patienter att bli friskare, i team där flera kompetenser arbetar tillsammans? Vill du ha en viktig roll samhället och variation i ditt jobb? Då ska du komma till oss i den offentligt drivna primärvården i Region Gävleborg.

Hedesunda Din Hälsocentral har ansvar för en befolkningen både inom landsbygd och tätort.

Arbetsuppgifter

Vi söker en sjuksköterska /distriktssköterska till Hedesunda - Färnebo Din hälsocentral.

Är du utbildad sjuksköterska /distriktssköterska och vill jobba förebyggande med hälsa under hela livet för våra patienter?

Hos oss arbetar vi tillsammans för en sund livsstil med patienten i fokus.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska alternativt legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen som distriktssköterska.

Det är meriterande om dú tidigare har erfarenhet av arbete inom primärvården journalsystemet PMO, Telefonrådgivning, Mottagningsarbete, Proactiv hälsostyrning, Hemsjukvård/ SIP, Senior Alert, Lifecare, Mina vårdkontakter och olika kvalitetssystem.

Du är flexibel, ansvarstagande och är lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga då vi har jobbar tvärprofessionellt med fokus på samarbete och teamarbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras

Ansök här