<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till öron-näsa-halsmottagningen i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Verksamhetsområde ÖNH bedriver akut och planerad öra-näsa-halssjukvård med mottagnings- och operationsverksamhet samt hörselvård på fyra orter i länet; Gävle, Sandviken, Hudiksvall och Bollnäs. Vi är sjuksköterskor, operationssjuksköterskor, undersköterskor, läkare, audionomer, tekniker/ingenjörer, kuratorer, specialpedagoger, hörselpedagoger och medicinska sekreterare som jobbar nära tillsammans. Till öron- näsa- halsmottagningen i Gävle söker vi nu en legitimerad sjuksköterska.

Du som sjuksköterska har en nyckelfunktion som får helheten att fungera inom öron-näsa-halssjukvården i Region Gävleborg. Du är viktig för oss!

Öron- näsa- halsmottagningen i Gävle utreder och behandlar sjukdomar inom öron, näsa och halsområdet. Förutom läkarmottagning har även sjuksköterskor och undersköterskor egna mottagningar. Vi har både planerad och jourläkarmottagning. Vi som arbetar här är ca 35 stycken medarbetare som alla arbetar tillsammans på mottagningen, vilket gör att vi har lätt för samverkan och dialog.

Vi erbjuder dig:
• Dagtidsarbete måndag-fredag
• Goda utvecklingsmöjligheter
• Tid för ditt ansvarsområde
• Stor påverkansmöjlighet
• Trevligt klimat

Välkommen till oss på ÖNH i Gävle!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna omfattar bland annat att kalla och boka patienter till vår mottagning, telefonrådgivning, egen sjuksköterskemottagning, delta tillsammans med läkare vid undersökningar. Vi ser gärna att du är intresserad av att dela ansvar med annan sjuksköterska som kontaktsköterska för våra cancerpatienter

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta i en stimulerande arbetsmiljö med högt tempo. Som sjuksköterska hos oss blir du en viktig medarbetare i teamet. Du är flexibel, har en god organisationsförmåga, samt ett gott bemötande. Viktigt är att du kan arbeta självständigt såväl som i team, är öppen för förändring och utveckling och kan ta ett professionellt ansvar. Vi ser gärna att du har erfarenhet från kirurgisk vård eller vana från arbete på mottagning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansök här