<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Undersköterska till onkologiska avdelningen i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Inom verksamhetsområde Onkologi ingår: mottagningsenhet, dagsjukvård, strålbehandling, palliativa teamen samt vårdavdelning. Patienter som vårdas på avdelningen får högspecialiserad onkologisk kurativ alternativt palliativ behandling för sin cancersjukdom. Vanlig orsak för inläggning är cytostatikabehandling, strålbehandling eller komplikationer till följd av sjukdomen och/eller behandlingen.

Arbetsuppgifter

Till vår vårdavdelning söker vi nu dig som tillsammans med oss vill vara med och utveckla och driva cancersjukvården.

Du kommer i arbetet på onkologisk avdelning att möta många patienter och deras anhöriga. Detta kräver bland annat att du har förmåga att möta människor i kris, är empatisk och lyhörd. Du kommer också att samarbeta med många olika yrkeskategorier. Det innebär att du är bra på att kommunicera, har god samarbetsförmåga, är flexibel samt att kunna bidra till ett positivt och effektivt teamarbete.

I din roll som undersköterska kommer du att medverka i den direkta omvårdnaden av patienten. I detta ingår även provtagningar, kontroll av vitalparametrar, samt andra sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på en vårdavdelning.

Vi erbjuder dig en spännande och lärorik miljö där vi arbetar tillsammans kring patienten och där du som undersköterska har en väldigt viktig roll.

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid din personlig lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrundsord:

• Professionalism & Ansvar
• Respekt & Ödmjukhet
• Öppenhet & Ärlighet

Ansök här