<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till ortopedmottagning/vårdavdelning 112O Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Ortopedkliniken i Gävleborg är en länsgemensam verksamhet som bedriver akut sjukvård, elektiv kirurgi samt dagkirurgisk verksamhet. Ortopedi är en specialitet på frammarsch. Vi är en av de största opererande verksamheterna i Region Gävleborg och behandlar, opererar och vårdar patienter med sjukdomar, skador och smärtor i muskler och skelett. Inom verksamhetsområdet ortopedi finns mottagningserksamhet och vårdavedlningar i Gävle och Hudiksvall.

På ortopedmottagningen i Gävle har vi planerad verksamhet där vi ger vård och behandling till patienter i alla åldrar.

Vårdavdelning 112O har ansvar för inneliggande vård åt patienter med akuta besvär samt för elektiva patienter som opererats.

Vi lägger stor vikt vid att våra patienter får en kvalitativ vård och har flera pågående utvecklingsarbeten där alla medarbetare är viktiga för en god utveckling av vården.

Arbetsuppgifter

Den huvudsakliga placeringen för denna tjänst är som sjuksköterska på Ortopedmottagningen i Gävle. Som sjuksköterska på ortopedmottagningen ingår arbetsuppgifter såsom telefonrådgivning och bokningar av mottagningsbesök. Man deltar även i den dagliga mottagningsverksamheten samt vid vår preoperativa inskrivningsmottagning.

I tjänsten ingår även helgtjänstgöring 2 helger på 10 veckor, på vårdavdelning 112O.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet från ortopedi, mottagningsarbete eller telefonrådgivning ser vi som meriterande. Du bör kunna arbeta självständigt, ha förmågan att prioritera, vara ansvarstagande, samt ha lätt för att samarbeta med såväl interna som externa aktörer.

Vi lägger stor vikt vid att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund, Professionalism & ansvar, Respekt & ödmjukhet och Öppenhet & ärlighet.

Ansök här