<< Tillbaka till listan över lediga jobb

ST-läkare till Internmedicin Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden "Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient" så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vi erbjuder en ST-anställning i internmedicin med möjlighet till subspecialisering inom samtliga internmedicinska grenar. Stort fokus på den individuella utvecklingen. Hos oss ges stora påverkansmöjligheter att utifrån målbeskrivningen, i samråd med studierektorer, kunna lägga upp din utbildningsplan utifrån dina specifika intresseområden. Givetvis får du namngiven handledare samt även mentor.

Som ST-läkare har du varje vecka fyra timmar schemalagd läs- och administrationstid. Utöver detta ges ett gediget utbildningspaket i samarbete med bland annat Uppsala universitet (10 kurser). Dessa kurser avhandlar internmedicinska frågeställningar. Därtill ges samtliga obligatoriska kurser inom regionen.

Du kommer ingå i en grupp med cirka 20 ST-läkare och hos oss har vi en fin gemenskap. Hos oss har du ett gott bakjoursstöd under dina jourer på akutmottagningen.

Vi har också ett av Sveriges finaste personalgym med oslagbar utsikt över Gävle.

Du har stora möjligheter att driva utvecklingsfrågor och vara med att påverka Internmedicins framtid i Gävle. Just nu pågår utvecklingsarbeten med bland annat nystartad internmedicinsk mottagning, där vi tar emot subakuta återbesök från akutmottagning och avdelningar, bokar akuta DVT:er samt SVF AOS. Vi arbetar också med utveckling av en helt ny akutsektion.

Arbetsuppgifter

Sedvanligt ST-läkararbete.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare med intresse av internmedicin.

Ansök här