<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Socionom till Specialistpsykiatrin, Bollnäs

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Psykiatriska mottagningen ansvarar för att i den öppna psykiatriska vården bedriva insatser som främjar hälsa och ger ökad livskvalitet. Behandlingsmetoderna skall vara evidensbaserade och utbudet skall vara mångsidigt. Verksamheten
skall präglas av gott bemötande, hög tillgänglighet och goda resultat.
Du kommer att arbeta i ett allmänpsykiatriskt team bestående av läkare, psykolog, sjuksköterskor, skötare, kuratorer och medicinska sekreterare.

Arbetsuppgifter

Direkt patientarbete. Samtal, deltagande vid SIP, teamarbete, fördjupade barndomsanamneser vad gäller diagnostikarbete mm.
Arbetet sker under kontorstid, flextidsavtal finns.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad socionom. Meriterande är erfarenhet av psykiatriskt arbete. Vikariatet leder eventuellt till tillsvidareanställning.

Körkort erfordras

Ansök här