<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Kurator/socionom till Ljusdal/Ramsjö Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Ljusdal/Ramsjö Din Hälsocentral är en av tre hälsocentraler i verksamhetområde Ljusdal.
Vi bedriver sedvanlig primärvård med Läkarmottagning, BVC, Psykosocialt team, Arbetsterapi, Fysioterapi .
Inom verksamhetsområde Ljusdal finns ytterligare två hälsocentraler, Järvsö och Färila/Los. Det finns också familjeläkarakut dygnet runt, närsjukvårdsavdelning samt dagrehabilitering, bassäng och dietist.
Som kurator/socionom arbetar du mot samtliga tre hälsocentraler. Vilja att ingå i olika team är ett krav. I anställningen ingår att samarbeta och underlätta för andra och utföra arbetsuppgifter inom hela VO Ljusdal.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en kurator till Ljusdal/Ramsjö HC .

Som kurator kommer du att arbeta med psykosocial behandling samt bedömning utifrån remiss eller patientkontakt. Även behandlingar i grupp kan bli aktuellt.
Arbetet innebär även nära samarbete med andra personalkategorier på hälsocentralen .

Då man som kurator arbetar mot alla hälsocentraler i verksamhetsområde Ljusdal kan det bli aktuellt att även arbeta på Färila HC eller Järvsö HC.


Kvalifikationer

Arbetet sker både individuellt och i team, vilket kräver att du har god samarbetsförmåga samtidigt som du är van att arbeta självständigt. Som person är du flexibel, initiativtagande, och kreativ. Vi vill att du bidrar till ett gott samarbete genom ett starkt engagemang, god kommunikation, positiv inställning samt att du delar med dig av din kunskap. .
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Gällande de formella kraven så är du utbildad socionom . Har du dessutom tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård och/eller sjukvård ser vi det som ett plus. Grundläggande psykoterapeututbildning, steg 1 eller psykoterapeututbildning, steg 2 är meriterande

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Vi ser fram emot din ansökan!

Körkort erfordras

Ansök här