<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska/distriktssköterska till Ljusdal/Ramsjö Din hälsocentral.

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Ljusdal/Ramsjö Din Hälsocentral är en av tre hälsocentraler i verksamhetområde Ljusdal.
Vi bedriver sedvanlig primärvård med läkar-/distriktssköterkemottagning, BVC, psykosocialt team, dagrehabilitering, bassäng, dietist, samt familjeläkarakut dygnet runt, röntgen, lab och Närvårdsavdelning.

I Region Gävleborg satsar på hög kompetens hos sina medarbetare och möjlighet till betald vidareutbildning finns. Ljusdal kommun har ett stort utbud av både fritidsaktiviteter och kultur. Initialt är tjänsten placerad på Ljusdal HC samt Familjeläkarjouren men på sikt kan placeringen bli på annan HC inom Verksamhetsområdet i Ljusdal.
Du är välkommen att höra av dig så berättar vi vidare.

Arbetsuppgifter

Omfattar arbete på Närakut, vardagligt mottagningsarbete samt telefonrådgivning.
Närakuten drivs även kvällar och helger.

Kvalifikationer

Leg. Sjuksköterska/Distriksköterkska.
VO Ljusdal och Ljusdal/Ramsjö Din hälsocentral söker dig som är ansvarsfull och målinriktad distriktssjuksköterska eller sjuksköterska med viljan och förmågan att arbeta såväl självständigt som i team.
Vi värdesätter en positiv inställning, engagemang och känsla för service.
Initialt är tjänsten placerad på Familjeläkarjouren Ljusdal men på sikt kan placeringen bli på Ljusdal HC eller annan HC inom Verksamhetsområdet i Ljusdal.

Körkort erfordras

Ansök här