<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Systemförvaltare till IT -avdelning

Region Gävleborg vill nu göra det möjligt för våra nästa medarbetare att få ta del av IT-avdelningens spännande utvecklingsresa. Vi vill ge dig möjligheten att göra skillnad på riktigt för IT-användarna inom Regionen, och möjligheten att utvecklas i en dynamisk och mångfacetterad miljö tillsammans med nyfunna kollegor.

Hos oss på IT-avdelningen arbetar vi tillsammans och nära beställaren med ständig utveckling, teknik och leveranser av hög kvalitet. Detta kan innebära arbete med mätbara mål, produktionsstyrning och processhantering. Våra leveranser innebär drift, förvaltning och support av olika IT-tjänster till Region Gävleborgs samtliga verksamheter.

Vi tycker att det är viktigt att våra kollegor har en god arbetsmiljö, just därför sätter vi stort fokus på ledarskap och goda utvecklingsmöjligheter. På IT-avdelningen är vi 125 anställda, vilket gör att arbetsuppgifterna kan vara väldigt varierande. Som anställd hos oss får du därmed chansen att bredda dina kunskaper ytterligare och samtidigt möjligheten att specialisera dig inom ett område som du gillar.

Arbetsuppgifter

Vi söker en IT partner till vår IT-avdelning. Som IT partner ska du tillsammans med övriga resurser i teamet ansvara för utredningar av nya system/funktioner i enlighet med vår verksamhets behov. Att arbeta i nära relation med verksamheten och övriga medarbetare i teamet är avgörande i denna roll. Du kommer att delta i arbetet med att utveckla och vara med och bygga upp avdelningens arbetssätt, processer och rutiner.

Rollen innebär även ett nära samarbete med kollegor inom Regionens alla verksamheter där arbete sker proaktivt avseende förbättringsåtgärder. Ansvar för utredningar och framtagande av beslutsunderlag för nya system/funktioner.

Som IT partner ansvarar du för att:
arbeta med förstudier
tillsammans med verksamheten ta fram beslutsunderlag på nya system/funktioner
vid behov utföra behovs- och processanalyser
driva uppdrag/projekt inom teamet

Kvalifikationer

Vi värdesätter högt din förmåga att skapa relation mellan olika verksamheter .
Du har flera års erfarenhet av liknande arbete eller kunskap inom området.
Som person är du:
•Driven och självgående samt van att ta egna initiativ
•Strukturerad och noggrann samt tycker om ordning och reda
•Serviceinriktad med lätt för att lyssna och snabbt förstå användarens behov
•Kommunikativ med förmåga förklara, föreslå och ge konsultationer kring olika alternativ
•Resultatinriktad med vilja att lösa problem samt leverera kvalitét i tid
•Samarbetsvillig och tycker om att arbeta i team tillsammans med andra och har användarens perspektiv i fokus
* Tekniskt kunnig

Körkort erfordras

Ansök här