<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Intensivvårdsavdelning Gävle söker nya undersköterskor

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Till vår intensivvårdsavdelning på Gävle sjukhus söker vi två nya kollegor för vikariatsanställning till och med 2019-12-31 med intresse för intensivvård. Du brinner för ditt arbete och vill se utveckling också i det vardagliga. I trivsam patientfokuserad miljö servar vi samtliga verksamheter på Gävle sjukhus med sex intensivvårdplatser, samt hjälper till med bedömning, utförande av åtgärd eller önskemål om överflyttning av patienten till avdelningen. Vi som arbetar här är ett 70-tal medarbetare med kompetens som intensivvårdssjusköterska, allmänssjusköterska, undersköterska och sekreterare. Som ny kollega hos oss erbjuder vid dig;

-Individuellt schema.
-Skräddarsydd introduktion utifrån dina kunskaper och erfarenheter
-Spännande och kunskapsintensiv arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter
-Fri tillgång till friskvårdsanläggning med fullt utrustat gym och gruppaktiviteter

Intervjuer sker fortlöpande så välkommen med din ansökan idag!

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på intensivvårdsavdelningen i Gävle arbetar du tillsammans med sjuksköterskor med patientnära vård och är en del i teamet kring patienten. Det handlar om omvårdnad med svårt sjuka patienter och därför är det viktigt att kunna se patientens behov. Det kan vara allt från munvård, förhindra trycksår till att lindra ångest.
Som undersköterska på intensivvårdsavdelningen behöver du kunna ha ett öga på patienten och ett på den högkvalitativa medicinstekniska utrutsningen, samtidigt som du har till uppgift att ta hand om de anhöriga.

Som undersköterska på intensivvårdsavdelningen arbetar du både dag-, kväll- och nattpass samt helger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetat minst två år inom slutenvården. Har du erfarenhet av intensiv- eller intermediärvård är det meriterande .
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansök här