<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterskor till medicinavdelningen Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vi är en vårdavdelning som vårdar de flesta patientergrupper med internmedicinska diagnoser och som därmed ger dig en möjlighet att få en bred erfarenhet och hög medicinsk kunskap. Strokeenheten med 10 vårdplatser är en del av avdelningen och du har möjlighet att välja mellan att ha din huvudplacering på vår strokeenhet eller den övriga internmedicinska delen, men kan även välja att rotera. De flesta av våra patienter tas in via akutmottagningen. Vi arbetar med olika ansvarsområden för all personal. Du har stora möjligheter att vidareutbilda dig mot våra olika specialiteter, intern strokekompetensutbildning utifrån nationellt koncept startas upp vår och höst, våra sjuksköterskor erbjuds att delta i utbildningskonceptet AMLS (Advanced Medical Life Support) som bedrivs två gånger per år. Men vi har även olika interna utbildningar/föreläsningar. Vi bemannar sjuksköterskebaserad strokemottagning och Externa stroketeamet med sjuksköterska en dag per vecka.

Vi är ett glatt och omtänksamt gäng som arbetar aktivt med att alla ska trivas och få utvecklas i sin profession, för att kunna ge våra patienter en god vård. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på internmedicinsk vårdavdelning.

Dag-, kvälls- och nattjänstgöring ingår i anställningen. Vi använder oss av Time-careschema, anpassar din introduktion efter din erfarenhet, som nyutbildad sjuksköterska är den 6 veckor. Som ny sjuksköterska erbjuds du en mentor under ditt första år.

Kvalifikationer

Sjuksköterskeexamen

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund:

• Professionalism & ansvar
• Respekt & ödmjukhet
• Öppenhet & ärlighet

Ansök här