<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterskor till hjärtavdelning Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Hjärtavdelningen har 21 vårdplatser. Vi vårdar patienter med hjärtsjukdomar som kärlkramp, hjärtinfarkt, hjärtsvikt, arytmier och efter hjärtoperationer. Hos oss står patienten i centrum och vi arbetar kontinuerligt med förbättringar och patientsäkerhet. På avdelningen finns möjlighet till kontinuerlig telemetri. I en anslutande lokal finns hjärtintensivvårds¬avdelningen. Där används avancerad övervakningsutrustning i flera olika former.

Verksamhetsområde Kardiologi är väl fungerande och samarbetet fungerar bra mellan hjärtavdelning, HIA, hjärtmottagning och kardiologiskt interventionscenter, vilket ger unika möjligheter till fortbildning och utveckling. Vi ger möjlighet att gå kardiologikurs på HIG under arbetstid. Ett utarbetat mentorprogram finns på enheten, där alla nya medarbetare erbjuds en mentor. På hjärtavdelningen och hjärtintensivvårdsavdelningen arbetar ett glatt gäng.

Arbetsuppgifter

Kardiologin är unik i de möjligheter som finns. Är du nyutexaminerad är det inget hinder för att du kan börja på vår hjärtavdelning. Där får du en generös introduktion för att du ska känna dig trygg i din nya profession. Allt eftersom du blir mer och mer erfaren finns möjligheter till utbildning och andra arbetsuppgifter.

Utbildningsspåren är flera, bland annat interna utbildningar. Efter några år hos oss finns det möjlighet att utbilda dig på magisternivå inom kardiologi.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är sjuksköterska i väntan på legitimation eller redan legitimerad sjuksköterska. Du är engagerad och har förmåga att arbeta självständigt och strukturerat. Det är viktigt att du är flexibel och tycker om att samarbeta och se möjligheter för utveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tidigare erfarenhet av hjärtsjukvård är meriterande, men inte ett krav.

Ansök här