<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Vi söker en barnsjuksköterska till barnmottagningen i Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Barnmottagningen i Hudiksvall tar emot barn från 0 år till och med 17 år, med barnmedicinska frågeställningar. Dagsjukvård och hemsjukvård är delar av verksamheten och mottagningsbesöken är både planerad och akut.
Du kommer att ingå i ett team av nio sjuksköterskor och en undersköterska. På barnmottagningen erbjuds du ett givande och meningsfullt arbete tillsammans med erfarna och kompetenta kollegor. Eftersom det är en relativt liten mottagning, kommer du ha ett nära samarbete med andra yrkesgrupper.
Arbetet vid barn och ungdomssjukvården (BUS) präglas av att vi arbetar tillsammans i väl sammansvetsade team och gemensamt utvecklar och utvärderar vår verksamhet. Vi arbetar alltid utifrån barnen och familjernas bästa i enlighet med FN:s barnkonvention och NOBAB-standard (NOBAB är en ideell förening som arbetar för barns och ungas rättigheter och behov inom hälso- och sjukvård).
Barn - och ungdomssjukvården i Gävleborg bedriver öppenvårdsverksamhet i Gävle, Bollnäs och Hudiksvall samt slutenvårdsavdelningar i Gävle och Hudiksvall, med allmänpediatrisk och neonatalavdelning.
Barn och ungdomssjukvården är en del av Hudiksvalls sjukhus, som är ett litet akutsjukhus där man med lätthet samarbetar med andra klinker. Vi har en spännande tid framför oss, planering och förberedelser pågår inför vårt nya barn och kvinnohus här i Hudiksvall som planeras att stå klart 2023. Du som får tjänsten kommer att få möjlighet att vara med och hjälpa oss i det arbetet.
Är du intresserad av telemedicin är du särskilt lämpad att arbeta hos oss, eftersom vi ser olika IT lösningar som stora utvecklingsområden de närmaste åren.

För oss är det viktigt att du som medarbetare trivs och får möjlighet att växa i din yrkesroll. Därför satsar vi mycket på kompetensutveckling med exempelvis schemalagda utbildningsdagar samt att utifrån intresse och verksamhetens behov fördjupa sig i ett ansvarsområde som man får avsatt tid att utveckla och implementera på enheten.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår pedagogiskt och medicinskt förberedelsearbete, behandling, provtagning, telefonrådgivning mm. Besöken kan vara både planerade och akuta.
Som sjuksköterska på mottagningen har du egen mottagningsverksamhet inom ett eller flera specialområden.
Mottagningens öppentider just nu är 08.00-16.00 måndag-fredag, men vi ser även att vi bör vara öppen för förändringar om behov och efterfrågan ändras.

Kvalifikationer

Du är en lyhörd och trygg person som vill bidra med glädje, energi och engagemang. Du vill arbeta med barn i en omväxlande miljö där förtroende och lyhördhet är ledord.
Om beskrivningen ovan stämmer in på dig, då vill vi gärna att du söker den här tjänsten!
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.
Vi söker i första hand en legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn- och ungdomssjukvård och/eller lång erfarenheter av barn- och ungdomssjukvård, både inom slutenvård, öppen specialistvård samt akutverksamhet.

Fördjupad kunskap och erfarenhet inom något diagnosområde inom barnmedicin är meriterande.
Kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Vi arbetar utifrån Region Gävleborgs värdegrundsord:

• Professionalism & ansvar
• Respekt & ödmjukhet
• Öppenhet & ärlighet

Körkort erfordras

Ansök här