<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Applikationstekniker till IT - avdelning klient- och applikationsdrift

Region Gävleborg vill nu göra det möjligt för våra nästa medarbetare att få ta del av IT-avdelningens spännande utvecklingsresa. Vi vill ge dig möjligheten att göra skillnad på riktigt för IT-användarna inom Regionen och möjligheten att utvecklas i en dynamisk och mångfacetterad miljö tillsammans med nyfunna kollegor.

Hos oss på IT-avdelningen arbetar vi tillsammans och nära beställaren med ständig utveckling, teknik och leveranser av hög kvalitet. Detta kan innebära arbete med mätbara mål, produktionsstyrning och processhantering. Våra leveranser innebär drift, förvaltning och support av olika IT-tjänster till Region Gävleborgs samtliga verksamheter.

Vi tycker att det är viktigt att våra kollegor har en god arbetsmiljö, just därför sätter vi stort fokus på ledarskap och goda utvecklingsmöjligheter. På avdelningen är vi cirka 120 anställda, vilket gör att arbetsuppgifterna kan vara väldigt varierande. Som anställd hos oss får du därmed chansen att bredda dina kunskaper ytterligare och samtidigt möjligheten att specialisera dig inom ett område som du gillar.

Arbetsuppgifter

Som applikationstekniker inom IT Region Gävleborg kommer Du att ingå i ett team som arbetar med applikationsdrift. Du kommer även att arbeta med att stödja förvaltare och verksamheterna när det gäller den tekniska miljön. I rollen ingår att arbeta med drift, övervakning och förvaltning av system, samt delta som teknikspecialist vid uppgraderingar och nyinstallationer mm.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en IT-utbildning på högskolenivå, eller som skaffat dig motsvarande erfarenheter genom arbete inom området. Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda, både i tal och i skrift.

Meriterande egenskaper är att ha god kännedom, samt erfarenhet att arbeta med
Microsoft serverprodukter
Virtualiserad servermiljö
Applikationsdrift och övervakning i komplexa IT-miljöer

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss.

Som person är du:
• Driven och självgående samt van att ta egna initiativ
• Strukturerad och noggrann samt tycker om ordning och reda
• Serviceinriktad med lätt för att lyssna och snabbt förstå
• Kommunikativ med förmåga förklara, föreslå och förändringsvillig
• Resultatinriktad med vilja att lösa problem samt leverera kvalitét i tid
• Samarbetsvillig och tycker om att arbeta i team tillsammans med andra

Körkort erfordras

Ansök här