<< Tillbaka till listan över lediga jobb

ST-läkare till verksamhetsområde onkologi

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Onkologiska kliniken bedriver en bred onkologisk vård för cancerpatienter i Gävleborgs län. Kliniken består av en mottagning, dagvårdavdelning för polikliniska medicinska behandlingar, strålbehandlingsenhet med tre linjäracceleratorer, samt vårdavdelning med 15 platser för inneliggande vård. Till kliniken finns också knutet ett palliativt team med ansvar för hela länet. Kliniken bedriver också viss konsultverksamhet på Falu Lasarett. Vi erbjuder goda möjligheter att uppnå bred onkologisk kompetens, god handledning och ST-studierektor.

Arbetsuppgifter

Som ST-läkare deltar du i klinikens alla verksamheter i syfte att uppnå specialistkompetens i onkologi. Tjänstgöringen planeras tillsammans med handledare, studierektor och läkarchef.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare. Ytterligare arbete som läkare är meriterande. Vi kommer även att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansök här