<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Distriktssköterska till Iggesund Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Iggesund Din hälsocentral är en av fyra hälsocentraler i verksamhetsområde Primärvård Hudiksvall Nordanstig. Vi bedriver sedvanlig primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi och BVC. Hos oss har varje medarbetare ett ansvar att aktivt vara med och utforma nya multiprofessionella arbetssätt utgående från kundernas behov. Vilja att ingå i olika team är ett krav.

Inom verksamhetsområde Primärvård Hudiksvall Nordanstig finns ytterligare tre hälsocentraler, Delsbo/Friggesund, Bergsjö och Hudiksvall, samt dagrehabilitering, bassäng och dietist.

Vi arbetar för att göra en bra vård ännu bättre och fokuserar på det som är värdefullt för kunderna/patienterna; från medicinsk kvalitet till bra öppettider och ett gott bemötande. Vår hälsocentral ska ge trygg vård när någon behöver det. Vi kan även nås via 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig som distriktssköterska en trivsam arbetsplats med gott arbetsklimat och med en känsla av sammanhang. Här finns möjlighet att utvecklas tillsammans. I tjänsten som distriktssköterska på vår hälsocentral ingår bland annat telefonrådgivning och bokning, mottagningsverksamhet och hembesök.

Kvalifikationer

Du är utbildad distriktssköterska, gärna med erfarenhet från primärvård. Vi söker dig som är en positiv och kreativ person. Du har erfarenhet att ta ansvar och arbeta självständigt, samt har ett gott bemötande, god samarbetsförmåga och tycker om att engagera dig.
Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Ansök här