<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Fysioterapeut till Sandviken Södra Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Sandviken Södra Din Hälsocentral har 60 medarbetare och ansvarar för ca 11 500 invånare.
Vi befinner oss på Sandvikens sjukhus. På mottagningen arbetar förutom fysioterapeuter läkare, distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare, arbetsterapeuter och psykosocialt team i nära samarbete kring patienten. Vi arbetar även i nära samarbete med dietister. På vår utbildningscentral för utbildningsläkare arbetar just nu åtta ST läkare.

Vi strävar efter ett nära teamarbete kring våra gemensamma patienter där fysioterapeuterna är en viktig funktion. På fysioterapimottagningen har vi en sk drop-in mottagning där vi arbetar med kortare bedömningsbesök.

Patienter med problem i rörelse- och stödjeapparaten kommer i första hand till våra fysioterapeuter på hälsocentralen. Även hembesök ingår i tjänsten.

Arbetsuppgifter

Är du fysioterapeut och vill bli en del av vårt team? Vill du jobba tillsammans med oss för våra patienters möjlighet till aktivitet, delaktighet och hälsa? Vi strävar efter bättre hälsa och livskvalitet för våra patienter.

Arbetet innebär bedömning och behandling av patienter med funktionsnedsättning och rehabiliteringsbehov.
I arbetet förekommer både akut och planerad mottagning samt hembesök.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterpeut alternativt legitimerad sjukgymnast. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården. Det är även meriterande om du har utbildning och erfarenhet att arbeta inom behandlingsformerna MDT, OMT eller OMI.

Utbildning inom BOA-konceptet och inom neurac är också meriterande. Vi arbetar enligt ett beteendemedicinskt synsätt så det är fördelaktigt om du har utbildning/erfarenhet inom beteendemedicin.

Som person är du är flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga då vi har ett tvärprofessionellt samarbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras

Ansök här