<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Intensivvårdssjuksköterska/Anestesisköterska till operationsmottagningen i Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Syftet med operationsmottagningen vid Hudiksvalls sjukhus är i huvudsak att ha ett standardiserat pre/postoperativt flöde och ha en väg in till operation för samtliga elektiva operationer. Detta med patientens bästa i fokus, i samarbete med anestesikliniken och opererande verksamheter så att det optimala preoperativa flödet främjas och utvecklas.
Vi vill skapa goda förutsättningar för våra patienter, så att de är väl förberedda, känner förtroende och är trygga inför det kommande ingreppet, samt skapar förutsättning för ett gott kirurgiskt resultat.

Personalen på operationsmottagningen medverkar till patienter som genomgår planerad operation är väl förberedda såväl medicinskt, fysiskt som psykiskt så att de är trygga och därmed redo för det aktuella ingreppet.

Operationsmottagningen består av två enheter som jobbar tillsammans (dagkirurgen samt uppvakningen). Våra öppettider är måndag-torsdag 07:00-21:00, fredag 07:00-16:00.

Uppvakningsverksamheten blir din huvudsakliga arbetsuppgift.

Arbetsuppgifter

Förberedelse inför operation och övervakning på uppvakningsavdelning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, vidareutbildad inom anestesi, Intensivvård. Är du nyfiken och vill veta mer tveka inte att höra av dig till oss.

Skicka gärna in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Ansök här