<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Vaktmästare till Västerbergs folkhögskola

Vi söker dig som tillsammans med oss inom Kultur och kompetensförvaltningen vill bidra till att stärka och utveckla Gävleborgs län. Vi är ungefär 160 medarbetare som arbetar inom avdelningarna Arbetsmarknad och kompetens, Kulturutveckling samt vid våra tre folkhögskolor; Bollnäs, Forsa och Västerberg. Folkhögskolorna bedriver utbildning, folkbildning och viss konferensverksamhet. Arbetsmarknad och kompetens samordnar utvecklingsprocesser inom arbetsmarknads- och kompetensområdet tillsammans med interna och externa aktörer. Kulturutveckling genomför utvecklingsinsatser, produktioner, utbildning och rådgivning. Inom förvaltningen handläggs även fördelning av statliga medel till regional kulturverksamhet enligt kultursamverkansmodellen samt verksamhets- och utvecklingsbidrag till folkrörelserna och föreningslivets regionala verksamheter. Välkommen till oss!

Västerbergs folkhögskola ligger i Storvik som har goda kommunikationer och pendlingsavstånd till bland annat Gävle och Falun. Hos oss möter du människor med olika bakgrund och i alla åldrar från 18 år och uppåt. Folkhögskolan ger förberedelse för resten av livet och är en skolform för vuxna som vill ha formell kompetens, utveckla sina skapande sidor eller fördjupa sina ämneskunskaper inom olika områden.

Arbetsuppgifter

I vaktmästarfunktionen ingår att vara skolans kontaktperson gentemot Region Gävleborgs entreprenör för fastighetsdrift och underhåll samt att bistå ansvarig chef i fastighetsfrågor.

Som en av två vaktmästare i serviceenhetens arbetslag på Västerbergs folkhögskola arbetar du med teknik- och IT-stöd samt annan praktisk service till kursdeltagare, personal och konferensgäster. Andra arbetsuppgifter är viss sophantering, för- och efterarbete (bl a möblering) vid konferenser, fordonsskötsel, mindre service- och reparationsarbeten, lyft och transporter.

I Serviceenheten ingår även lokalvårdare och kökspersonal och alla funktioner samarbetar i arbetslag för skolans bästa.

Arbetstiderna kan variera något.

Kvalifikationer

Avslutat gymnasieprogram.

Du är en serviceinriktad problemlösare med erfarenhet såväl av att arbeta självständigt som att samarbeta med andra. Arbetet kräver flexibilitet, ansvarstagande och egen drivkraft samt ett gott och professionellt bemötande.

God kompetens inom IT och ljudteknik är ett krav.

Körkort erfordras

Ansök här