<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Arbetsterapeut till Södertull Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Södertulls hälsocentral har idag cirka 45 medarbetare. Vi bedriver sedvanlig primärvård med distriktsköterskemottagning, läkarmottagning, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi och akuta hembesök, som arbetar inom mottagning, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi. Vi har specialistmottagningar för astma/KOL och diabetes bland annat.

På Södertull Din hälsocentral återfinns enheten Närakuten Gävle, som är en del i den fortsatta utvecklingen av det akuta flödet i Gävle. På närakuten arbetar sjuksköterskor/distriktssköterskor i team tillsammans med läkare. Där sjuksköterskan/distriktssköterskan träffar patienten för en första bedömning och eventuellt åtgärd. Arbetet på närakuten omfattar akuta mottagningsbesök

I anslutning till hälscentralen finns även dietist, dagrehabiliteringsverksamhet samt en bassäng.

Du som arbetsterapeut kommer till en arbetsplats där du arbetar nära tillsammans med en positiv, engagerad och trygg arbetsgrupp.

Arbetsuppgifter

Är du arbetsterapeut och vill jobba tillsammans med oss för våra patienters möjlighet till aktivitet och hälsa?

Vi strävar efter livskvalitet och bättre hälsa för våra patienter och vill ha dig med i vårt team.
Arbetet innebär arbetsterapeutisk bedömning som en del i kartläggning av ohälsa eller del av utredning av patienters funktioner och rehabiliteringsbehov.

Behandling sker framförallt individuellt och i hög grad i samarbete med andra professioner. Hembesök ingår i arbetet. Patientundervisning och rådgivning ingår i arbetsuppgifterna.

För kollegialt stöd kommer du att ingå i ett nätverk med åtta arbetsterapeuter som arbetar på de olika offentliga HC i Gävle. Ni möts regelbundet för kollegiala diskussioner , samverkar vid ledigheter och är ett nära stöd för varandra i vardagen.

Kvalifikationer

Du är legitimerad arbetsterapeut och det är meriterande om du har arbetat inom primärvård eller hemsjukvård.

Du är flexibel, ansvarstagande och är lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga då vi har ett tvärprofessionellt samarbete. Du ska vara engagerad och bidra till utveckling på hälsocentralen.

Det ställs krav på självständigt arbete, ett gott bemötande, god samarbetsförmåga, mångkulturellt kunnande och professionellt ansvar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras.

Ansök här