<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Undersköterska till ögonmottagningen Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Verksamhetsområdet Ögon på Gävle sjukhus bedriver akut och planerad ögonsjukvård med mottagnings- och operationsverksamhet samt synrehabilitering. Verksamheten omfattar idag verksamhetschef samt tre vårdenhetschefer i linjefunktion. Inom VO Ögon arbetar överläkare, specialistläkare, ögonsjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, optiker, ortoptister, synpedagoger och kuratorer.
Ögonmottagning Gävle har en modernt utrustad mottagning som hanterar stora patientströmmar och har ett 40 tal-medarbetare, Totalt inom enheten arbetar 6 undersköterskor med olika inriktningar/ansvarsområden relaterat till egen erfarenhet och enhetens behov.

Till ögonmottagning Gävle söker vi nu en undersköterska med intresse av ögonsjukvård och som brinner för sitt arbete och vill se utveckling också i det vardagliga. Vi erbjuder dig;

• Dagtidsarbete
• Trivsam patientfokuserad miljö
• Goda utvecklingsmöjligheter
• Generöst friskvårdsbidrag

Arbetsuppgifter

Sedvanligt arbete för undersköterska inom kombinerad mottagnings- och operationsverksamhet.
I arbetet ingår bland annat förberedelser av patienter på mottagningen eller som ska opereras och assistans vid uppdukning av instrument. Hantering av apparater och instrument och ansvar för processer för desinfektion/disk av instrument.
I arbetet ingår även tillsyn av undersökningsrum, operationssalar och att kirurgiska instrument med mera finns på plats i dessa lokaler.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska med erfarenhet av arbete inom mottagnings- och/eller operationssjukvård med tillhörande medicinska instrument och apparater. Utöver det är flexibel, har god organisationsförmåga, samt gott bemötande. Du är självgående med god samarbetsförmåga, är öppen för förändring och utveckling, samt tar ett professionellt ansvar.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansök här