<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till gynmottagningen i Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska

Förlossningen i Hudiksvall har cirka 1100 förlossningar/år från vecka 32 i graviditeten. Vi har en obstetrisk öppenvårdsverksamhet med ultraljud. BB har åtta platser och är en samvårdsavdelning med gynekologi som har fyra vårdplatser. På gynekologiska mottagningen jobbar sjuksköterskor, barnmorskor, undersköterskor, läkare och kurator. Verksamheten innefattar bland annat: gynekologisk mottagning, abortmottagning, operation och cancerbehandling.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta som sjuksköterska på vår på gynekologiska mottagningen, där vi arbetar med vård av kvinnor i team med läkare, barnmorskor, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare.

Vi tillämpar individuellt schema i TimeCare och med en arbetsvecka på dagtid 40 timmar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Tidigare yrkeserfarenhet är meriterande.

Vi söker dig som är van att ta eget ansvar, är lyhörd och har ett gott bemötande. Du är duktig på att arbeta patientnära med stor lyhördhet för patienternas behov.

Kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Vi lägger stor vikt vid att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund.

Ansök här