<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Undersköterskor till infektionsavdelningen

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Ökat resande, migration och tilltagande antibiotikaresistens gör att infektionsmedicin som specialitet är ett ständigt aktuellt och spännande ämne. Vi är den enda enheten i regionen som bedriver specialiserad vård för svårare infektionstillstånd som exempelvis sepsis, endokarditer, TBC och tropikmedicin som malaria. Infektionsavdelningen har 22 vårdplatser uppdelat på fyra vårdlag. Vi vårdar patienter i alla åldrar och samverkar med flera andra verksamheter som exempelvis ortopedi, kirurgi och barn- och ungdomssjukvård. Vi lägger stor vikt på helhetssyn och patienten och anhörigas delaktighet i vården.

Vi är en välbemannad och engagerad arbetsgrupp med god sammanhållning som arbetar i en avslappnad och professionell atmosfär. Vi har stor möjlighet att påverka våra arbetstider genom individuella scheman, liksom vår arbetsmiljö och egen utveckling.

På infektionsavdelningen är kompetensutveckling viktigt, både inom såväl omvårdnadsämnen som medicinska frågor. Läkarteamet håller varje vecka internutbildningar kopplade till patientfall och vi erbjuder även praktiska utbildningstillfällen i samverkan med andra interna och externa utbildare.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på infektionsavdelningen i Gävle erbjuds du ett roligt och ständigt utvecklande arbete inom ett av sjukvårdens med spännande områden!

Du och en sjuksköterska arbetar tillsammans i ett vårdlag, där din uppgift är att tillgodose patienternas omvårdnadsbehov med ett professionellt och empatiskt förhållningssätt.

För oss är arbetsmiljöarbete och patientsäkerhet högt prioriterade ämne och vi hoppas att du tycker likadant! Respekt, öppenhet och ödmjukhet är exempel från vår värdegrund. Som medarbetare på Infektionsavdelningen är dessa värdeord ryggraden i alla möten med patienter varje dag.

Kvalifikationer

Undersköterska som vill vårda akut sjuka patienter och har ett intresse av infektionssjukdomar.

Betyg i kursen akutsjukvård och/eller tidigare erfarenhet av infektionssjukvård är meriterande.

Nu förstärker vi vår bemanning ytterligare och söker därför dig som trivs med att ta ansvar och egna initiativ, som har ett bra bemötande samt hög omvårdnadskompetens.

Det är också viktigt att du har god samarbetsförmåga och ett genuint intresse för människor, där patienten alltid står i fokus.

Flexibilitet och självständighet är viktigt när du arbetar hos oss.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här