<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Undersköterska med intresse för geriatrik

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Arbetsuppgifter

Vi välkomnar dig till en arbetsplats där delaktighet, ansvarstagande och arbetsglädje är nyckelord. Med patienten i fokus skapar vi tillsammans hög patientsäkerhet och arbetsdagar där vi trivs och utvecklas. Hos oss på geriatriken rehabiliteras äldre patienter som ofta är multisjuka. Vår specialitet är att se till patientens helhetssituation utöver den aktuella diagnosen, vilket bidrar till en stimulerande arbetsmiljö.

Vår inriktning är geriatrisk rehabilitering av patienter som t ex drabbats av en höftfraktur eller haft en stroke och behöver träning för att klara vardagen igen. Viktigt för oss är att ha ett helhetstänk och ta tillvara patientens egna förmågor. Vi är även en utbildande avdelning och studenter är ett viktigt inslag i vår verksamhet.

Vi bedriver ett projekt med ett geriatriskt team på Gävle akutmottagning bestående av undersköterska och arbetsterapeut som arbetar med de medicinska och ortopediska geriatriska patienter som inkommer till akutmottagningen. Syftet är att den geriatriska patienten ska få en strukturerad och evidensbaserad omvårdnad med start i akutflödet oavsett fortsatt omhändertagande i vårdkedjan. Den strukturerade omvårdnaden ska leda till en snabb identifiering av omvårdnadsbehov och upprättande av en omvårdnadsplan för att förbättra vården av den geriatriske patienten.

Som undersköterska blir du en viktig del i vårt multiprofessionella team. Arbetsuppgifterna innebär ett totalt omvårdnadsansvar för patienten och att rotera både på vårdavdelningen och akuten i det geriatriska teamet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet från akutgeriatrik eller geriatrisk rehabilitering.

Vi söker dig som är redo för att utvecklas i din yrkesroll. Vi tror att du är en trygg person och är bra på att kommunicera, samtidigt som du är lyhörd för din omgivning. Du trivs med en varierande arbetsdag och har förmågan att snabbt ställa om vid olika situationer. Du är tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du kan organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Det är av stor vikt att du tycker om att arbeta i team och att du känner ett engagemang kring att arbeta med våra sköra, äldre och multisjuka patienter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi har höga ambitioner när det gäller mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökande som kompletterar vår verksamhet avseende jämställdhet och mångfald.

Ansök här