<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Allmän specialist till Andersberg Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Andersberg Din Hälsocentral är en medelstor hälsocentral i ett mångkulturellt bostadsområde. Vi bedriver primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi och fysioterapi. På hälsocentralen finns också undersköterskor, medicinska sekreterare, dietist och rehabkoordinator. Huvuddelen av vårt arbete sker på mottagningen men vi ansvarar också för läkarsinsatser i hemsjukvård och särskilt boende. Vi ser varandra som en tillgång och använder oss av varandras specialkunskap. Vi har patienten i fokus och ett gemensamt mål att tillsammans ge bästa möjliga vård.
Vi utmärks av ett gott samarbete mellan alla yrkesgrupper, ett stort engagemang att utveckla verksamheten samt en god och välkomnande stämning.
Vi har växtvärk då vårt uppdrag ökat och söker därför Dig som vill vara med att fylla ut kostymen och tillsammans med oss bidra till att vår verksamhet blir ännu bättre.

Arbetsuppgifter

Är du specialist inom allmän medicin och vill vara med och utveckla primärvården tillsammans med oss? Här får du en viktig roll i teamet med möjlighet att utbildas och utvecklas.

Kvalifikationer

Du har svensk läkarlegitimation och är specialist inom allmänmedicin.

Du är flexibel, ansvarstagande och innehar en god samarbetsförmåga.
Du ska ha vilja och motivation till att handleda utbildningsläkare samt ha genomgått handledarutbildning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras

Ansök här