<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Undersköterska till Sandviken Norra Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Sandviken Norra Din hälsocentral har ansvar för cirka 11 500 boende inom Sandvikens kommun. Vi befinner oss i Sandvikens sjukhus lokaler med ytterligare en hälsocentral i samma byggnad. Vi är idag omkring 50 medarbetare på hälsocentralen.

Sandviken Norra Din hälsocentral är en utbildningscentral, vilket innebär att prioriterad handledning sker och där våra familjeläkare handleder fler ST-läkare. Vi har även egna fysioterapeuter, arbetsterapeuter, dietister och ett psykosocialt team i nära anslutning till hälsocentralen. Våra BVC sköterskor arbetar på familjecentralen.

Arbetsuppgifter

Snart går en av våra undersköterskor i pension och vi söker därför dig som i ett långsiktigt perspektiv vill bli vår nya kollega.

Som undersköterska hos oss arbetar du i en grupp om fem undersköterskor. Arbetet är varierande och till stor del på eget lab och på läkarmottagning. Sedvanliga undersköterskeuppgifter såsom provtagning på lab, mottagningsarbete med viss såromläggning/suturborttagning/blodtryck/EKG etc. Undersköterskan assisterar även våra läkare vid operation/gyn/rektoskopi. Visst arbete kan ske på delegation.

Kvalifikationer

Gymnasiekompetens inom vård och omsorg. Det är en merit om du har erfarenhet av programmen PMO och Proceedo.

Vi söker dig undersköterska med erfarenhet av arbete på hälsocentral och med vana från lab. Du ska kunna ge våra patienter ett gott och professionellt bemötande. Krav på samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga att arbeta självständigt. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande verksamhet.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Ansök här