<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Distriktssköterska/sjuksköterska till Sandviken Norra Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Sandviken Norra Din hälsocentral har ansvar för en befolkning på ungefär 12000 invånare inom Sandvikens kommun. Vår hälsocentral ligger på Sandvikens sjukhus med ytterligare en hälsocentral i samma byggnad. Vid hälsocentralen arbetar idag cirka 50 medarbetare. Vi har sju familjeläkare och nio ST-läkare på vår utbildningscentral. På mottagningen arbetar distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare tillsammans med arbetsterapeuter, fysioterapeuter och vårt psykosocialt team.

Arbetsuppgifter

Snart går en av våra distriktssköterskor i pension och vi söker därför dig som i ett långsiktigt perspektiv vill bli vår nya kollega.

Förutom att delta i teamet omfattar arbetet telefonrådgivning och mottagningsarbete av både planerad och akut karaktär samt förebyggande hälsovård. På hälsocentralen arbetar vi även med sjuksköterskeledda mottagningar, så som astma/KOL, diabetes, sårmottagning, hypertonimottagning, inkontinensmottagning samt hälsosamtal och BVC.

Hälsocentralen ansvarar också för vissa hembesök samt att delta i vårdplaneringar i hemmet eller över Movi.

Kvälls- och helgtjänstgöring kan förekomma.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska gärna med specialistsjuksköterskeexamen som distriktssköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården.

Du är flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga då vi har ett tvärprofessionellt samarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras.

Ansök här