<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Undersköterska till Södertull Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Södertull Din hälsocentral ligger i centrala Gävle och har 8000 listade patienter. Vi bedriver en verksamhet med läkar- och distriktssköterskemottagning, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi och fysioterapi. På Södertull Din hälsocentral återfinns även Södertulls närakut, som är en del i den fortsatta utvecklingen av det akuta flödet på Södertull.

Arbetsuppgifter

Hos oss bedrivs arbetet med sedvanliga undersköterskeuppgifter så som provtagning på lab och till viss del även mottagningsarbete. Förekommande arbetsuppgifter vid mottagningsarbete kan vara exempelvis såromläggning, suturborttagning, blodtryckstagning och EKG. Undersköterskan assisterar även våra läkare vid lättare operationer, gynundersökningar och rektoskopi. I rollen ingår även att ansvara för förråds- och tvättbeställningar.

För att du själv ska kunna utvecklas i verksamheten har vi regelbundna undersköterskemöten och utvecklingsarbeten under schemalagt arbetstid. Möjlighet att gå på utbildningar för att öka sin kunskap är viktigt för oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasiekompetens inom vård och omsorg och som tillsammans med oss vill driva och utveckla primärvården.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och tror att du som söker dig till oss är en positiv, ansvarstagande person som kan arbeta både självständigt och i team, samt har ett gott bemötande, god samarbetsförmåga.

Som undersköterska hos oss vill vi att du har tidigare erfarenhet inom primärvård. Det är önskvärt att du har erfarenhet av arbete inom primärvård, journalsystemet PMO, samt labcenter.

Vill du ingå i vårt team? Välkommen med din ansökan!

Ansök här