<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Distriktssköterska/Sjuksköterska till Södertull Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vid Södertull Din hälsocentral är vi cirka 40 medarbetare som arbetar inom mottagning, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi som idag omhändertar cirka 8 000 listade patienter. På Södertull Din hälsocentral återfinns även Södertulls närakut, som är en del i den fortsatta utvecklingen av det akuta flödet på Södertull. På närakuten arbetar sjuksköterskor/distriktssköterskor i team tillsammans med läkare, där sjuksköterskan/distriktssköterskan träffar patienten för en första bedömning och eventuell åtgärd. Arbetat på närakuten omfattar akuta mottagningsbesök.

I anslutning till hälscentralen finns även dietist, dagrehabiliteringsverksamhet, samt en bassäng.

Arbetsuppgifter

Vi söker distriktsköterskor/sjuksköterskor till Södertull din hälsocentral. Arbetet som distriktssköterska/sjuksköterska på hälsocentralen varierar mellan planerade mottagningsbesök, telefonrådgivning och hembesök.

Är du nytänkande och vill vara med och utforma nya arbetssätt där allas kompetenser och roller tas tillvara? Agerar du utifrån att kvalitet och samarbete ger arbetsglädje och att det leder till nytta för patienten?

Då är du rätt person.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen som distriktssköterska alternativt legitimerad sjuksköterska.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården. Du är flexibel, ansvarstagande och är lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansök här