<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterskor till psykosavdelningen i Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

I Hudiksvall bedrivs specialistpsykiatrisk heldygnsvård på två vårdavdelningar. Vi har i huvudsak subspecialiserade uppdrag på enheterna fördelat enligt allmänpsykiatrisk- och psykosvård.

Enheternas uppdrag innefattar strukturerad diagnostik, vård och behandling för patienter i behov av heldygnsvård som är 18 år och äldre. Verksamheterna bygger på teamarbete mellan läkare, sjuksköterskor, psykologer, skötare, socionomer och arbetsterapeuter där Socialstyrelsens riktlinjer är vägledande för hela vårdplaneringen och dess genomförande.

Vuxenpsykiatrins vård och behandling bygger på ett gott samarbete och i vissa fall sammanhållen vård kring den enskilde patienten, vilket ställer krav på ett medvetet och utvecklat samarbete mellan såväl den öppna som heldygnsvården liksom med andra vårdgivare/samhällsinstanser, mellan olika yrkeskategorier och naturligtvis patienten själv och dennes anhöriga.

Arbetsuppgifter

Nu har du som är nyfiken på psykiatri och psykiatrisk heldygnsvård möjlighet att söka till en spännande och dynamisk arbetsplats. Är du intresserad av att se och arbeta med psykiatrisk vård och behandling med utgångspunkt av hela människan i sitt sammanhang, spännande möten, samtal, och samarbete både internt och externt då är det här något för dig. Vi söker två sjuksköterskor till psykosavdelningen i Hudiksvall.

Vi söker dig som vill vara med och jobba i våra glada och kreativa gäng. Vi arbetar tvärprofessionella team där du kommer att ingå med din specifika kunskap och kompetens för att tillhandahålla god psykiatrisk vård och behandling till patienten. Vi erbjuder en varierad arbetsvardag, en god arbetsmiljö och högt i tak.

Som sjuksköterska hos oss kommer du att:

• arbeta utifrån fastställda vårdprogram och riktlinjer
• planera, genomföra och utvärdera beslutade omvårdnadsinsatser/interventioner
• arbeta i vårdteamet och samarbeta med patienten, kollegor, läkare, kurator, psykolog och arbetsterapeut utifrån fastställd vårdplan
• samarbeta både med den psykiatriska öppenvården, samt med andra vårdgivare och samhällsinstanser, samt därtill patientens anhöriga och närstående

Vi ser möjligheter att kunna göra vissa anpassningar utifrån schemaläggning, men utgångspunkten är tjänstgöring 2 helger av 5.

Kvalifikationer

Vi söker tre legitimerade sjuksköterskor. Det är meriterande med erfarenhet av psykiatrisk vård. Du trivs med sköterskearbetets flexibla arbetsvardag och att få växla mellan att arbeta självständigt och tillsammans med dina kollegor.

Som person är du trygg och har god kommunikativ förmåga där du är lyhörd för din omgivning. Du trivs med en varierande arbetsdag och har förmågan att snabbt ställa om vid olika situationer. Du är tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du kan organisera, prioritera och leda arbetet på ett effektivt sätt. Vidare är du som person engagerad och strukturerad och gärna delar med dig av dig erfarenhet och kompetens. Viktigast är att du har ett genuint intresse av att arbeta med människor med psykiatrisk problematik och att du vill vara med och utveckla vår verksamhet.

Ansök här