<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Fysioterapeut till Söderhamn Din hälsocentral och Linden Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Söderhamn Din hälsocentral har cirka 6700 listade patienter. Linden Din hälsocentral cirka 3000. Vi har förutom familjeläkarmottagning även familjeläkarjour, rehab, träningsbassäng, dietist, psykosociala behandlare och BVC. Inom rehab arbetar fysioterapeuter, arbetsterapeuter och rehabassistenter.

Arbetsuppgifter

Det handlar om delad tjänst där du kommer att jobba 50% på Söderhamn Din hälsocentral och 50% i Bergvik på Linden Din hälsocentral. Som fysioterapeut på båda enheter träffar du hela bredden av primärvårdspatienter.

Fysioterapeuterna är första instans vid åkommor som rör rörelse- och stödjeorganen. Vi skriver remiss till radiologiska undersökningar och ger även vid behov injektioner exempelvis i leder eller muskelfästen - möjligheter vi har i och med det nära dagliga arbetet med läkargruppen.

Vi arbetar ständigt med verksamhetsutveckling och kompetenshöjning inom såväl bredd som spets.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården. Du är flexibel, ansvarstagande och är lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga då vi har ett tvärprofessionellt samarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras.

Ansök här