<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterskor till kliniskt utvecklingsår inom kirurgi

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vi ger dig möjligheten att växa som sjuksköterska genom att bredda dina erfarenheter och kunskaper i ett kliniskt utvecklingsår inom kirurgisk vård. Är du ny sjuksköterska? Då är detta rätta platsen för dig. Vår ambition är att du som ny sjuksköterska ska känna dig trygg i yrkesrollen och få de rätta förutsättningarna att utvecklas.

Vi erbjuder dig 6 veckors yrkesintroduktion (3 veckor med ordinarie sjuksköterska och 3 veckor med halvbelastning/delat vårdlag), Region Gävleborgs obligatoriska yrkesintroduktionsprogram som sträcker sig över cirka 8 månader, inklusive handledning i Hållbart yrkesliv med Företagshälsovården Region Gävleborg.

Inom ramen för kliniskt utvecklingsår får du prova på att arbeta på våra olika enheter i blocktjänstgöring med tillsvidareanställning på en av enheterna med mentorskap. Under året anordnas fortlöpande utvecklingsdagar på enheter knutna till kirurgisk verksamhet. Vi startar med en gemensam introduktion, där vi under en halvdag går igenom programmets olika delar och du kommer att träffa de personer som ansvarar för innehållet.

Arbetsuppgifter

Du ingår i ordinarie personalstyrka och kommer att ha sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Året ska ge dig goda förutsättningar och utveckla ditt ansvarstagande. Att ta del av olika verksamheter ger möjlighet till lärande och ökad kompetens. Du får själv som anställd vara med att påverka dina arbetsider via individuella scheman i TimeCare efter din introduktion. Vi har en dygnet runt verksamhet, vilket innebär att du som sjuksköterska hos oss arbetar dag och kväll.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är nyexaminerad, legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har ett intresse för kirurgisk omvårdnad. Är du dessutom nyexaminerad innebär det ny kunskap, nya tankar och idéer som är värdefulla för vår verksamhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du är flexibel, har god organisationsförmåga och vill arbeta i team. Vi arbetar just nu med att utveckla vårat teamarbete och tydliggöra rollerna i teamet för undersköterskor och sjuksköterskor. Det krävs därför att du är öppen för förändring och utveckling.

Kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök här