<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Ortoptist till ögonmottagning i Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

VO Ögon bedriver akut och planerad ögonsjukvård med mottagnings- och operationsverksamhet samt synrehabilitering. Verksamheten omfattar idag, förutom verksamhetschefen, tre vårdenhetschefer i linjefunktion. Inom VO Ögon arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, optiker, ortoptister, synpedagoger och kuratorer.

Till ögonmottagning Hudiksvall söker vi nu en ortoptist som brinner för sitt arbete och vill se utveckling också i det vardagliga. Vi erbjuder dig;

• Dagtidsarbete
• Trivsam patientfokuserad miljö
• Goda utvecklingsmöjligheter
• Generöst friskvårdsbidrag
• Individuell lönesättning

Ögonmottagning Hudiksvall bedriver både mottagnings- och operationsverksamhet och är en modernt utrustad mottagning som hanterar stora patientströmmar. Här arbetar ett 40-tal medarbetare med kompetens som läkare, ögonsjuksköterska, optiker, ortoptist, allmän sjuksköterska, undersköterska och medicinsk sekreterare.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för ortoptist. Självständigt arbete med eget patientansvar.

Två ortoptister finns i verksamheten, en av dem arbetar 50% därför behöver vi förstärka med ytterligare en ortoptist. Två barnoftalmologer arbetar på deltid inom verksamhetsområdet.

Kvalifikationer

Du är utbildad ortoptist och van att arbeta självständigt.

Du är flexibel, har god organisationsförmåga samt gott bemötande. Du är självgående med god samarbetsförmåga, är öppen för förändring och utveckling, samt tar ett professionellt ansvar.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansök här