<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Undersköterska sökes till akutmottagningen i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Akutmottagningen är sjukvårdens ansikte utåt. Vi står beredda att ta emot patienter dygnet runt, året om och vi söker nu dig som vill bli en del i vårt fina team, och som vill vara med att fortsätta utveckla vår akutmottagning i Gävle.

Verksamhetsområde Ambulans/Akut bedriver akutsjukvård på två orter i regionen; Gävle och Hudiksvall. Verksamheten omfattar, förutom verksamhetschef och tre vårdenhetschefer, cirka 140 medarbetare. Yrkeskategorierna innefattar sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, chefssekreterare, kvalitetssamordnare och driftledare. På akutmottagningen i Gävle arbetar cirka 75 personer.

Akutmottagningen i Gävle har genomgått en totalrenovering. Detta har lett till fräscha och större lokaler, ökad patientsäkerhet och förbättring av arbetsmiljön. Vi har även ett samarbete med primärvården där patienter som kommer till akutmottagningen blir bedömda av en distriktssköterska och en sjuksköterska från akuten, för att sedan anvisas dit patienten bäst kan få hjälp. Det kan vara antingen på akuten eller på familjeläkarjouren (som nu ligger på sjukhusområdet), alternativt besök hos sjuksköterska.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på akutmottagningen blir du en medarbetare i en positiv och framåtblickande arbetsgrupp. Vi på akuten i Gävle satsar på att utbilda personalen och utveckla arbetsplatsen till den bästa akutmottagningen i Sverige. Vi arbetar ständigt att förbättra verksamheten i kvalitéts- och arbetsmiljöfrågor, samt att se till att våra patienter får bästa tänkbara omvårdnad och en trygghet i sitt besök hos oss.

Som undersköterska kommer du att tillsammas med sjuksköterskor och läkare, arbeta med stöd av driftledare och vårdenhetschef inom våra olika sektioner. Du möter patienter från nyfödda till äldre.

Vi har sen förra våren en arbetstidmodell som är en 2 årig pilot där medarbetaren har en förkortad arbetstid på kvällstid, 15:30 22:00 men betalt från 14:00. Denna modell är aktiv mellan september maj. Juni- aug. då återgår vi till tjänstgöring mellan 14:00 22:00 kvällstid.

Vi kan även erbjuda dig:

• Individuellt schema
• Individuell lönesättning
• Goda utvecklingsmöjligheter
• Generöst friskvårdsbidrag och tillgång till sjukhusets gym

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för akutsjukvård och vill vara med och utveckla och driva akutmottagningen i Gävle till den bästa i Sverige. Du är utbildad undersköterska med erfarenhet från arbete på akutmottagning. Meriterande är utbildning inom akutsjukvård, trauma och gips. Likaså kunskaper inom journalsystemet Elvis och Melior.

Uppdraget som undersköterska hos oss ställer höga krav på självständighet och trygghet inom dig som person och i ditt arbete. Vidare behöver du vara kommunikativ och trivas med högt tempo.

Din viktigaste tillgång är ditt engagemang för verksamhetens patienter och att arbeta framåt i en positiv anda och att du drivs av att ge akutmottagningens patienter bästa möjliga vård, idag och imorgon.

Då vi är en dygnet-runt-verksamhet med ökat patientflöde mot eftermiddag/kväll bör du kunna arbeta dag- som kvällspass samt natt och helg.

Ansök här