<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till kirurgisk akutvårdsavdelning, Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Verksamhetsområde Kirurgi är en länsövergripande klinik med mottagning och avdelningar i både Hudiksvall och Gävle. Kirurgkliniken i Gävle består av tre vårdavdelningar, kirurgmottagning och endoskopimottagning. På kliniken finns specialister i urologi, kärl, plastik, övre- och nedre magtarm, bröst- och endokrinkirurgi.

KAVA, kirurgisk akutvårdsavdelning startade vi i mars 2018 för att få ett bättre fokus på vård och planering när det gäller våra akuta patienter. På KAVA vårdas alla jourfall som kan komma via akuten eller mottagningen inom området kirurgi, dock inte kärlkirurgi eller ÖNH.
Vi förväntar oss att det leder till kortare väntan på akuta operationer, kortare vårdtider och en bättre vårdplatssituation. Vi får också ett ökat fokus på hela vårdkedjan i det elektiva flödet.

Att arbeta hos oss på kirurgen ger dig både en bra grund inom sjuksköterskeyrket, samt möjlighet att utvecklas inom området kirurgi som exempelvis specialistsjuksköterska. Att ha erfarenhet från kirugisk vård ses som meriterande erfarehet om du senare vill söka dig till exempelvis akut- eller ambulanssjukvård. På våra kirurgiska avdelningar är vi väldigt måna om att ha vidareutbildade sjuksköterskor inom kirurgi för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Skulle du vara intresserad av att läsa vidare inom kirurgi finns det i Region Gävleborg möjliget till utbildningtjänster som innebär en möjlighet att läsa vidare med bibehållen grundlön.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig sjuksköterska med intresse för akutsjukvård och kirurgi!

Som sjuksköterska bidrar du till att ge vård och omvårdnad av hög kvalité med fokus på patientens säkerhet samt att upprätthålla en god arbetsmiljö. Du kommer att arbeta med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter i ett nära samarbete med övriga professioner på enheten. Vården är högspecialiserad och som sjuksköterska på KAVA får du en bred erfarenhet genom att vi har olika patientgrupper och diagnoser.

Vi erbjuder dig en individuellt anpassad introduktion och du får själv som anställd vara med att påverka dina arbetstider via individuella scheman i TimeCare. Vi har en dygnet runt verksamhet vilket innebär att du som sjuksköterska hos oss arbetar dag och kväll. Vi tillämpar nattavtal och ser det som positivt om du har en önskan om att även arbeta med natttjänstgöring.

Som medarbetare i Region Gävleborg har du en rad förmåner. Förmåner som vi är extra stolta över är bland andra vårat generösa friskvårdbidrag, möjligheten att växla semesterdagstillägget till extra semesterdagar samt våra utbildningstjänster.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har du dessutom en specialistutbildning inom kirurgi så är det meriterande. Likväl ser vi gärna dig som nyexaminerad sjuksköterska ansöka. Det vi ser som viktigast är att du har ett intresse för kirurgisk omvårdnad. Är du dessutom nyexaminerad innebär det ny kunskap, nya tankar och idéer som är värdefulla för vår verksamhet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du är flexibel och kan växla mellan olika arbetsuppgifter utan att förlora i patientsäkerhet och kvalité. Du ska ha en god samarbetsförmåga och ha lätt för att kommunicera med såväl patienter, anhöriga som övriga medarbetare på ett förtroendegivande sätt. Du är positivt inställd till förbättrings- och utvecklingsarbete.

Urval och intervjuer sker löpande.

Ansök här