<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Medicinteknisk ingenjör till Bollnäs

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 24 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Som medicinteknisk ingenjör tillhör du enheten medicinteknik som är en del av avdelningen Hälso- och sjukvårdens gemensamma resurser. HSR består av flera enheter med olika professioner som stöder verksamheterna inom hälso- och sjukvården, exempelvis ekonomer, verksamhetsutvecklare, samordnare, farmaceuter, medicinska tekniker, kommunikatörer, vårdplatskoordinatorer, medicinska rådgivare och många fler.

Varmt välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Att arbeta som medicinteknisk ingenjör innebär bland annat medverkan i anskaffning av medicinteknisk utrustning samt förebyggande och avhjälpande underhåll.

Dina arbetsområden kan komma att bli inom elektromedicin, radiologi, dialysteknik eller annat medicintekniskt område beroende på din kompetens och intresse. I tjänsten ges goda möjligheter till kompetensutveckling.

Kvalifikationer

Vi ser att du har högskoleingenjörsexamen, motsvarande utbildning eller arbetslivserfarenhet inom i första hand medicinsk teknik, elektronik eller datateknik. Annat närliggande teknikområde kan också vara intressant.

Det kan ses som meriterande att ha erfarenhet som medicinteknisk ingenjör, ha arbetat inom hälso- och sjukvården och om möjligt vara certifierad medicinsk ingenjör enligt MTF - alternativt kunna bli certifierad inom överenskommen tid. Erfarenhet av projektledning är också en fördel i detta arbete.

Förutom kompetens läggs stor vikt vid den sökandes personliga egenskaper så som samarbets- och initiativförmåga, servicemedvetenhet och förmåga att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Körkort erfordras.

Kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök här