<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Distriktssköterska till Valbo Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Valbo Din hälsocentral en av de större hälsocentralerna i länet. Vi bedriver primärvård med läkarmottagning, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi och hemsjukvård. Verksamhetsområdets handenhet inom arbetsterapin finns stationerad vid hälsocentralen.

Arbetsuppgifter

Är du legitimerad sjuksköterska gärna med specialistutbildning som distriktssköterska och vill jobba förebyggande med hälsa för alla åldersgrupper? Hos oss arbetar vi tillsammans för en sund livsstil med patienten i fokus.

Som distriktssköterska kommer du att arbetar med hälso- och sjukvård för både barn och vuxna. Arbetet omfattar mottagningsarbete, telefonrådgivning, labprovtagning, EKG och hembesök, vi är också den hälsocentralen som har resevaccinationer. En viktig del i jobbet är hemsjukvården där det är hembesök som är del i arbetet.

Du kommer vara en del av vårt akutteam.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska gärna med specialistutbildning som distriktssköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården.

Du är flexibel, ansvarstagande och är lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga då vi har ett tvärprofessionellt samarbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras.

Ansök här