<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Barnmorska till barnmorskemottagningen i Ljusdal

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

I Ljusdal finns barnmorskemottagningen på Ljusdals Familjecentrum och är bemannad med två barnmorskor. Arbetet på familjecentrum bedrivs i samverkan med Ljusdals Kommun. barnmorskemottagningen samarbetar med barnavårdscentralen och öppen förskola, samt ungdomsmottagningen och Barn- och Familjehälsa.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter på barnmorskemottagning som mödrahälsovård, preventivmedelsrådgivning, föräldragrupp och gynekologisk hälsokontroll. Du förväntas också kunna arbeta med ungdomsmottagningens målgrupp under bland annat semestertider.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt. Har du erfarenhet från förlossningsvård är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund:

• Professionalism & ansvar
• Respekt & ödmjukhet
• Öppenhet & ärlighet

Ansök här