<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till hudmottagningen Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Hudmottagningen i Gävle bedriver både mottagnings- och operationsverksamhet och är en modernt utrustad mottagning som hanterar stora patientströmmar. Här arbetar ett 30-tal medarbetare med kompetens som läkare, sjuksköterska, undersköterska och medicinska sekreterare.

Arbetsuppgifter

Arbetet omfattar sjuksköterskemottagning där alla typer av hudrelaterade sjukdomar hanteras, telefonrådgivning och assistans vid operationer där excisioner av olika hudförändringar utförs. Arbete på läkarmottagning och självständigt, efter läkarordination, utföra olika hudbehandlingar.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Meriterande med erfarenhet av mottagningsarbete. Du är flexibel, har god organisationsförmåga, samt gott bemötande. Du är självgående med god samarbetsförmåga, är öppen för förändring och utveckling, samt tar ett professionellt ansvar. Som sjuksköterska vid hudkliniken arbetar du tillsammans med läkare och sjuksköterskor.
Till Hudmottagningen i Gävle söker vi nu en sjuksköterska som brinner för sitt arbete och vill se utveckling också i det vardagliga.
Vi erbjuder dig:

• Dagtidsarbete
• Trivsam patientfokuserad miljö
• Goda utvecklingsmöjligheter
• Generöst friskvårdsbidrag
• Individuell lönesättning

Ansök här