<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till onkologiska dagsjukvården, Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Ta chansen att arbeta med oss i vårt team på onkologiska dagsjukvården. Vi söker dig som stimuleras av varierande arbetsuppgifter och har förmåga att arbeta självständigt i patientcentrerad vård. Du ansvarar tillsammans med övriga teamet för patientens behandling och fortsatta planering i omvårdnadsprocessen. Vi erbjuder dig ett arbete inom onkologi där du har goda utvecklingsmöjligheter.

Inom verksamhetsområde onkologi finns dagsjukvård, mottagning, strålbehandling, vårdavdelning och palliativt team.

Arbetsuppgifter

Onkologiska dagsjukvården på Gävle sjukhus har ett länsuppdrag som omfattar att ge avancerad medicinsk behandling till cancerpatienter i Gästrikland, Hälsingland, norra Uppland och ibland även Dalarna enligt avtal. Den avancerade medicinska behandlingen består bland annat av cytostatikabehandling intravenöst och peroralt, målstyrd behandling med antikroppar, samt symtomlindrande behandling med exempelvis transfusioner av blodprodukter.

Kvalifikationer

Specialistsjuksköterska inom onkologi eller legitimerad sjuksköterska helst med erfarenhet från onkologisk omvårdnad och behandling.

God datorvana erfordras.

Vi vill att du har ett gott bemötande, god samarbetsförmåga, mångkulturell kännedom och professionellt ansvar.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrundsord:

Professionalism & ansvar
Respekt & ödmjukhet
Öppenhet & ärlighet

Ansök här