<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Röntgensjuksköterska/allmänsjuksköterska till mammografi, Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Mammografin i Gävle är en liten väl fungerande enhet om 15 personer. Vi är ett litet sammansvetsat team med stor kunskap, engagemang och arbetsglädje. Hos oss har vi god stämning, gott samarbete och lätt att påverka vår arbetssituation Hos oss kommer du arbeta tillsammans med röntgensjuksköterskor, sjuksköterskor, röntgenläkare, undersköterskor och medicinska sekreterare.

Hos oss på mammografin arbetar du dagtid och har möjlighet till flexibel arbetstid. Region Gävleborg erbjuder dig goda förmåner så som generöst friskvårdbidrag, god kompetensutveckling och goda ledighetsförmåner.

Arbetsuppgifter

Som sköterska hos oss på mammografin arbetar du bland annat med screening av patienter, kliniska undersökningar samt med telefonrådgivning. Du assisterar även våra läkare vid ultraljudsledda punktioner.

Kvalifikationer

Till mammografin söker vi en utbildad sjuksköterska alternativt röntgensjuksköterska. Du ska ha god vana av självständigt arbete i din roll och trivas med att ta initiativ. Du trivs bra i ett nära samarbete med dina kollegor och arbetar gärna i team. Erfarenenhet av att arbeta i liknande verksamhet är meriterande men inget krav.

Ansök här